FirmoWood Frake Ruw

Als u in Deurne en omstreken een bijzonder, mooi of opvallend gebouw ziet staan, is de kans groot dat het een ontwerp van Van den Acker Architecten is. Het in Deurne gevestigde architectenbureau onderscheid zich met unieke stijl, waarin hout als materiaal een prominente rol speelt.

Zo ook bij dit recente project, waarbij een bestaand huis in de gemeente Deurne kreeg volledige make-over kreeg. De houten gevelbekleding blijkt uiteindelijk een ware eye-catcher te zijn. Eugene van den Acker koos voor FirmoWood Fraké met een ruwe zichtzijde. Door gebruik te maken van verschillende breedtes en een verspringende naad, ontstaat een levendige gevel. De natuurlijke kleurverschillen in het Fraké hout zorgen voor een uitstraling die haast lijkt op hout dat rechtstreeks van een oude schuur afkomstig is. Het hout zal verder niet behandeld worden, waardoor het op een natuurlijke wijze zal vergrijzen. 

Allemaal factoren die zorgen voor een werkelijk uniek ontwerp, waar de bewoner van het huis nog vele jaren van zal genieten!

Website door Buro TARGET